Jokipii

Tilaa asua ja harrastaa

Jokipii – Ahonkylän alue on kenkätehtaan ympärille kasvanut asutuskeskus, jossa asuu noin 930 asukasta. Meiltä on hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Aluetta leimaa idyllinen jokimaisema sekä perinteikäs yritystoiminta. Alueen keskeinen sijainti tarjoaa avaimet menestyksekkääseen yritystoimintaan.

Lue lisää »

Jokipiin Maalaismarkkinat

Jokipiin Maalaismarkkinat saivat alkunsa, kun keväällä 2011 kun muutama innokas vanhojen koneiden harrastaja kylältä ehdotti, että järjestettäisiin oikein kunnon vanhan ajan markkinat. Kylän sijainti on keskeinen ja puitteetkin sopivat moisen tapahtuman järjestämiseen, joten kylällä toimivat yhdistykset päättivätkin lyödä hynttyyt yhteen ja järjestää Jokipiin I Maalaismarkkinat.

Jokipiin IX Malaismarkkinat järjestetään tänäkin vuonna elokuun viimeisenä lauantaina 31.8.2019!

 

Kyläpuistoon kohoaa tuttuun tapaan maalaistori. Kirppis- ja rompemyyjät löytävät paikkansa Jokipiintien kupeesta nurmialueelta. Myyntipaikat varataan nyt! Hinta vain 25€! Tiedustelut ja varaukset: Sanna Kuusinen (puh.041 747 2630, jokipii(ät)jalasjarvenkylat.fi)

 

Alanen:

Upeassa Alasen uusitussa salissa nautitaan perinteiseen tapaan keittoruokailusta, joka on tarjolla koko markkinapäivän ajan. 

Niemistön Kotimuseolla

on ovet avoinna koko markkinapäivän ajan!

 

Markkinatunnelmia aikaisemmilta vuosilta löydät kuvagalleriasta!

 

Myyntipaikat:

Sanna Kuusinen

jokipii(ät)jalasjarvenkylat.fi

041 747 2630

 

Muut tiedustelut:

Mikko Haanpää, puh. 040 542 1521

Ruokahuolto:

Tarja Koskiniemi, puh. 050 355 2193

Sijainti:

Jokipii sijaitsee Valtatie 3:n, Tokerotien ja Kauhajoentien risteyksessä. Navigaattorit löytävät kyläpuiston läheisyyteen osoitteella Jokipiintie 145, 61280 Jokipii. Nuorisoseurantalo Alanen sijaitsee puolestaan osoitteessa Seurakuja 2.

Järjestäjät:

Jokipii-Ahon Kyläyhdistys ry
Jokipiin Nuorisoseura ry

 


Markkinat

wanhatie

Maalaismarkkinat_2014_kollaasi.jpg

myllyjuoksu

salonranta

Markkinat 2

kinneri

tekstaus

mandoliinimiehet

Markkinat 3

tyrni

kylapiika

Alanen