Koskue

Tilaa asua ja harrastaa

Koskue on elinvoimainen kylä. Koskuella on oma Jalasjärven eteläpään yhteinen kyläkoulu nyt ja pitkälle tulevaisuuteen, toimivat päivähoitojärjestelyt, oma kirkko ja seurakuntakoti sekä seurakunnan leirikeskus.  Koskuella voi harrastaa liikuntaa monissa eri muodoissa.

Lue lisää »

Esittely

Koskue on elinvoimainen kylä Kurikan kaupungissa, entisen Jalasjärven kunnan alueella, Etelä-Pohjanmaalla. Pohjanmaan portiksikin sitä on kutsuttu sijaintinsa vuoksi; onhan Koskue ensimmäinen pohjalaiskylä Etelä-Pohjanmaalle yhtä maamme valtaväylää, 3-tietä pitkin etelän suunnasta saavuttaessa.

Koskuella sijaitsee Jalasjärven eteläpään yhteinen kyläkoulu nyt ja pitkälle tulevaisuuteen, on toimivat päivähoitojärjestelyt, oma kirkko ja seurakuntakoti sekä seurakunnan leirikeskus.

Koskuella voi harrastaa liikuntaa eri muodoissa, luonnossa ja urheiluhallilla, käsitöitä itse tehden tai ohjattuna ja kulttuuria voi harrastaa näytelmäkerhossa itse tehden tai katselemalla.

Tietoliikenne palvelut ovat Koskuella huippuluokkaa ja valokuituverkosto kattaa lähes koko kylän alueen ja on siten kaikkien halukkaiden saatavilla. Kylän sijainti on hyvä ja kylästä on hyvät liikenneyhteydet lähimpiin kaupunkeihin Seinäjoelle, Kurikkaan, Vaasaan ja Tampereelle.

  

360 video

Kolmiulotteinen video kylätalon sisätiloista. Klikkaa video pyörimään, tartu hiiren vasemmalla napilla ruutuun ja käännä katselukulmaa videon aikana haluamaasi suuntaan.

Tämä video on tehty yhteistyössä Virtuaalikylät (3D) Liiverissä -hankkeen, Liiveri ry:n ja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014-2020 kanssa.

Julkaissut Koskue 29. kesäkuuta 2013

Koskue esittely