Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Joululehti 2018      

Keskikyla_joulu_2017.jpg

Keskikylän Joulu 2018 on materiaalin keräysvaiheessa. Joululehden valmistuttua se voidaan toimittaa myös postin välityksellä, 15 euron hintaan. Lehden voi tilata laittamalla postia osoitteeseen keskikyla (at) jalasjarvenkylat.fi

Ensimmäinen Keskikylän Joululehti näki päivänvalon vuonna 2000, jonka jälkeen se on ilmestynyt joka vuosi. Tänäkin vuonna se on odotettavissa ja on siten 17. lehti.


Jokainen kyläläinen voi toimittaa valmiita kirjoituksia, runoja, kuvia teksteineen, juttuaiheita yms. kyläämme liittyvää materiaalia  sähköpostilla keskikyla(at)jalasjarvenkylat.fi tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin.

Siis kaikki kyseisen vuoden aikana  kyläämme syntyneet vauvat (tai viime vuoden loppupuolella syntyneet, joiden kuva ei ehtinyt viime vuoden lehteen), rippilapset, ylioppilaat, hääparit jne. lähettäkää kuvanne hyvissä ajoin meille. Jos sähköposti ei ole tuttu väline, niin kuvia voi toimittaa suoraan myös johtokunnan jäsenille.Keskikylän_Joulu_2012__465x640_.jpg

Keskikylän Joulu 2014

Keskikylän_Joulu2015.jpg