Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Joululehti 2019      

Joululehti

Keskikylän Joulu 2019 on ilmestynyt. Joululehteä voi ostaa Jalasjärven keskustan ruokakaupoista. Joululehti voidaan toimittaa myös postin välityksellä, 16 euron hinta. Lehden voi tilata laittamalla postia osoitteeseen keskikyla (at) jalasjarvenkylat.fi tai soittamalla/ laittamalla viestiä Hanna Kankaalle 0407702224.

Ensimmäinen Keskikylän Joululehti näki päivänvalon vuonna 2000, jonka jälkeen se on ilmestynyt joka vuosi. Tänäkin vuonna se odotettavissa ja onkin 20. lehti.


Jokainen kyläläinen voi toimittaa kirjoituksia, runoja, kuvia teksteineen, juttuaiheita yms. kyläämme liittyvää materiaalia sähköpostilla keskikyla (at) jalasjarvenkylat.fi tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin.

Lisäksi odotamme vuoden aikana kylään syntyneiden vauvojen kuvia, rippinuorten ylioppilaiden, hääparien yms kuvia. Kannattaa lähettää kuvat hyvissä ajoin meille, kuitenkin viimeistään 10.10.mennessä.. Jos sähköposti ei ole tuttu väline, niin kuvan voi toimittaa puheenjohtaja Juhani Alakoskelle.