Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Ajankohtaista

Keskikylän Joulu 2018

Keskikylän Joulu 2018

Viikon päivät kun jaksetaan odottaan, niin sitten on saatavilla uunituore Keskikylän Joulu-lehti. Lehteä voi ostaa Jalasjärven keskustan kaupoista vanhaan tapaan. Lähetämme lehden myös postitse 15 euron hintaan. Jos haluat lehden postitse, laita sähköpostia osoitteeseen keskikyla(at)jalasjarvenkylat.fi


4H-kerho

Keskikylän 4H-kerho on startannut uuteen toimintakauteen taas koulujen alettua.

4H-kerhoa pidetään perinteisesti perjantaisin klo 16.30 - 18 Keskikylän koululla. Ohjaajina toimivat syksyllä 2018 Iiris Jyrä, Nea Kivioja, Saara Kurikka-Oja ja Onni Yli-Petäys. Toisinaan paikalla on myös yhdistyksen toiminnanjohtaja Arja Ketoja.

Kerhossa leikitään, leivotaan ja askarrellaan ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Siispä kaikki uudet ja vanhat kerholaiset eskari-iästä ylöspäin, Tervetuloa iloiseen joukkoon hyvän ja hyödyllisen harrastuksen pariin!


Tiedot vanhoista rakennuksista

Hei keskikyläiset!

Tapasin arkkitehti Riitta Jaakkolan tuossa pari viikkoa sitten. Hän oli
vähän huolissaan, kun Keskikylästä ei ole tullut tietoja ja kuvia ym.
vanhoista rakennuksista, kuten viime keväänä kokouksessa sovittiin. Minulle on tähän yksi henkilö palauttanut kyselylomakkeen ja antanut tiedot. Toki Riitalle voi lähettää tiedot myös suoraan kirjeitse. Jos on käynyt niin, että lomakkeet ovat menneet hukan teille, voi niitä kysellä minulta niin toimitan sitten tarvitsevalle uudet versiot.

Ystävällisesti tervehtien Aino Nevala

Juuret_syksy_2017.pdf