Keskikylä

Tilaa asua ja harrastaa

Keskikylä on vilkas ja elämäntäyteinen, hyvän hengen maaseutukylä Kurikan Jalasjärvellä, eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla. Kylän lävitse kulkeva valtatie 3 pitää huolen siitä, että eloa riittää – uusia tupia nousee lisää tasaiseen tahtiin ja yritystoiminta on aktiivista.

Lue lisää »

Ajankohtaista

Lasten maatalousnäyttely 2020

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Keskikylän Nuorisoseuran ja- Kyläyhdistyksen johtokunta päätti kokouksessaan maanantaina, ettemme tänä syksynä järjestä Lasten Maatalousnäyttelyä. Katsotaan mikä on tilanne ensi vuonna!


Keskikylän Joulu 2019

Joululehti 2019

Keskikylän Joulu-lehti on ilmestynyt. Sitä voi ostaa keskustan kaupoista käteisellä tai laittamalla sähköpostia.

 

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Joululehtimateriaalia voi toimittaa ympäri vuoden. Materiaalia voi lähettää suoraan sähköpostilla osoitteeseen keskikyla(at)jalasjarvenkylat.fi tai toimittamalla aineisto Alakosken Juhanille viimeistään 10.10 mennessä. Tervetulleita on kirjoitukset, valokuvat mm. kylään syntyneet vauvat, -rippinuorten, -ylioppilaiden ja- hääparien kuvat ja vuoden aikana kylällä tapahtuneista tapahtumista kirjoitukset ja kuvat. Myös historian havinaa mahtuu lehden sivuille. Lisätietoja lehteen liityyen voi kysyä sähköpostin kautta tai Hanna Kankaalta 040 770 2224.


4H-kerho

Keskikylän 4H-kerho starttaa uuteen toimintakauteen taas koulujen alettua.

4H-kerhoa pidetään tänä syksynä tiistai-iltaisin klo 16 - 17 Keskikylän koululla. Ohjaajina toimivat syksyllä 2019 Nea Kivioja, Saara Kurikka-Oja ja Onni Yli-Petäys. Toisinaan paikalla on myös yhdistyksen toiminnanjohtaja Arja Ketoja, jolta voi kysyä lisätietoja 040 741 9076.

Kerhossa leikitään, leivotaan ja askarrellaan ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Siispä kaikki uudet ja vanhat kerholaiset eskari-iästä ylöspäin, Tervetuloa iloiseen joukkoon hyvän ja hyödyllisen harrastuksen pariin!