Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Kajastus - Ilvesjoen joululehti

Kajastus 2018 on nyt ilmestynyt.

Ilvesjoki-Kajastus-2018-kansi.jpg

Ilvesjoen oma joululehti Kajastus on ilmestynyt jo 38 vuotta.

Aikoinaan Kajastus on ilmestynyt nuorisoseuran kuukausilehtenä ja sitä on tehty kerralla yksi kappale. Jälki oli silloin alusta loppuun käsityötä.

Lehteä julkaisee Ilvesjoen nuorisoseura ry ja lehti jaetaan joululahjana ilvesjokelaisiin koteihin, ilmoittajille sekä kirjastoon ja terveyskeskukseen. 


Sen voi myös ostaa omakseen

Lehteä on myynnissä Ilvesjoella Kauppilan Autohajottamon asiamiespostissa, Parturi-Kampaamo Minna-Maariassa ja Marianne Hongistolla. Jalasjärven kirkonkylässä Kajastusta on myynnissä Halpa-Hallissa, S-Marketissa sekä Irma Vuorenmäellä.

Lehden hinta on 10 €. 

Tilaa lehti kotiin

Posti kuljettaa Kajastuksetkin minne vain. Voit laittaa tilauksesi tulemaan sähköpostilla kajastus.ilvesjoki ÄT gmail.com tai p. 0500 786642. 

Yhden lehden lähetyskulut ovat 4 € (Suomessa). Jos tilaat ulkomaille tai useampia lehtiä kerralla, niin lähetyskulut painon ja Postin hinnaston mukaan. Lehden paino on noin 290 g.

Esim. 2 - 4 lehteä postipakettina hinta on 5,50 €.


YLE Pohjanmaan radio haastatteli joululehtien tekemisestä Marianne Hongistoa ja Juhani Alakoskea 15.12.2017.

jalasjärven-joululehdet-yle-2017.JPG

Valitettavasti haastattelu ei ole enää kuultavissa, mutta kuvan linkistä voit lukea haastattelun pääpiirteissään.


TULE MUKAAN LEHDEN TEKOON!

Kajastusta tehdään vapaaehtoisvoimin syksyisin, mutta juttuvinkkejä ja aineistoa voi toimittaa pitkin vuottakin. Lehtitoimikunta kokoontuu Toimelassa yhteisesti sovittuina iltoina miettimään ja ideoimaan juttuja sekä lehden muuta sisältöä. Katso Ajankohtaista-palstalta, koska lehtitoimikunta kokoontuu.

Mukavaan sakkiin mahtuu mukaan, jos olet kiinnostunut antamaan oman panostuksesi upean lehden tekoon. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija tai ammattilainen, ei edes harrastaja, kunhan sinulla on intoa ja halua ja ideoita.

Lehden tekoon voi osallistua myös tulematta paikanpäälle. Ota yhteyttä ja kerro juttuideasi tai lähetä kuvia, runoja ym. Sähköposti tulee osoitteella kajastus.ilvesjoki (ÄT) gmail.com .

TERVETULOA!

 


MYÖS POSTI KULKEE ELI KUSTI POLKEE

Lehden voi myös tilata postitse. Myös joitain aiempien vuosien numeroita on edelleen varastossa, joten niitäkin voit kysyä. Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla kajastus.ilvesjoki (ÄT) gmail.com .

Huomaa sähköpostiosoitteessa (ÄT) tarkoittaa @-merkkiä, eikä osoitteessa ole välilyöntejä merkin edessä ja jäljessä. Roskapostien välttämiseksi osoite on kirjoitettu em. muotoon täällä nettisivulla. Jos et saa vastausviestiä suunnilleen viikon kuluessa, niin tarkista, että kirjoitit osoitteen oikein ja kokeile lähettää viestisi uudelleen. Voi myös ottaa yhteyttä puhelimitse 0500 786642/Marianne Hongisto.

Ilvesjoki-Kajastus-kansi-2017.JPG

Kajastuksen 2017 kansikuvan on ottanut Duncan Simey.

Kajastus-2016-kansi.JPG

Kajastuksen 2016 kansikuvan on ottanut Tarja Pihlaja.

Kajastus 2015

Kajastuksen 2015 kansikuvan on ottanut Eira Niemi.

 

Kajastus-14-kansi.jpg

Kajastuksen 2014 kansikuvan on ottanut Jenni Hautala.

 

Ilvesjoki-Kajastus-2013.jpg

Kajastuksen 2013 kansikuvan on maalannut Eero Hongisto, 6. lk.

 

Kajastus_2012.jpg

Kajastuksen 2012 kansikuvan on ottanut Tarja Pihlaja.

 

Kajastus 2011

Kajastuksen 2011 kansikuvan on ottanut Emilia Rintala.