Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Latuverkon tilanne

Ladut Ilvesjoen ent. koululta Isovuoren kodalle ja siitä eteenkinpäin ovat nyt niin hyvässä kunnossa kuin käytettävissä olevilla latuvehkeillä saa tehtyä. 

Reaaliaikaista tietoa latuverkosta myös Ilvesjoen osalta löytyy tästä linkistä: http://kartta.latutilanne.fi/ . Sieltä kartasta voi siis hakea oikean "pallukan" ja sitä klikkaamalla tilanne selviää. 


Kajastus 2018 on ilmestynyt

Vuoden 2018 Kajastus on nyt ilmestynyt.

Sen voit omaksesi ostaa Jalasjärven kirkonkylässä Halpa-Hallista tai S-Marketista sekä Irma Vuorenmäeltä. Ilvesjoella lehteä myydään Kauppilan Autohajottamon asiamiespostissa sekä Parturi-kampaamo Minna-Maariassa.

Lehden voi myös tilata kotiin postitettuna: joko kajastus.ilvesjoki@gmail.com tai p. 0500 786642.

Listätietoa täältä.


SYYSKOKOUS JA JUHLAKAHVIT

Ilvesjoen kyläyhdistys ry:n SYYSKOKOUS to 29.11.2018 klo 19.00 Toimelassa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Ei henkilövalintoja.

Kokouksen jälkeen juhlitaan kakkukahvien merkeissä Ilvesjoen valokuituhankkeen menestymistä EU:n laajakaistakilpailussa. Ilvesjoki sijoittui kilpailussa jaetulle toiselle sijalle. Tervetuloa! Johtokunta


Perheuutiset Kajastukseen

Kajastukseen laitetaan mielellään niin iloiset kuin surullisetkin perheuutiset: syntymäpäiväjutut 80-, 90- tai enemmän täyttävistä, syntyneet, vihityt, valmistuneet, ylioppilaat, kylään muuttaneet jne. Toimita juttu tai juttuvinkki Kajastuksen lehtitoimikunnalle tai sähköpostilla ks. tiedot täältä. « Edelliset 5   Seuraavat 5 »