Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Kajatuksen teko alkaa

Nyt on taas aika laittaa Ilvesjoen joululehti Kajastus alulle. Tervetuloa sekä uudet että vanhat lehden teosta kiinnostuneet mukaan. Kaikille innokkaille löytyy hommia lehden teossa, eikä etukäteen tarvitse olla mitään erityistaitoja. Juttuja, juttuvinkkejä, kuvia ja perheuutisia ym. voi lähettää osoitteeseen kajastus.ilvesjoki@gmail.com. Tai voit tuoda aineistoa kokoontumiseen Toimelaan su 1.9.2019 klo 18. Tervetuloa!


Tienvarsien siivouskökkä pe 3.5.2019

Ilvesjoen tienvarsien siivouskökkä pe 3.5.2019. Lähtö Toimelasta klo 18, jolloin jaetaan alueet ja roskasäkit. Siivouksen jälkeen kyläyhdistys tarjoaa makkaraa ja Pramia juomaa. Tarkemmat tiedot Toimelassa lähdön yhteydessä. Tule mukaan ja pyydä kaveri kans!


Latuverkon tilanne

Ladut Ilvesjoen ent. koululta Isovuoren kodalle ja siitä eteenkinpäin ovat nyt niin hyvässä kunnossa kuin käytettävissä olevilla latuvehkeillä saa tehtyä. 

Reaaliaikaista tietoa latuverkosta myös Ilvesjoen osalta löytyy tästä linkistä: http://kartta.latutilanne.fi/ . Sieltä kartasta voi siis hakea oikean "pallukan" ja sitä klikkaamalla tilanne selviää. « Edelliset 5