Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Ilvesjoki on Vuoden 2019 eteläpohjalainen kylä

Eteläpohjalaiset Kylät ry (www.epk.fi) on valinnut Vuoden 2019 eteläpohjalaiseksi kyläksi ILVESJOEN kylän!
Kajastus 2019 on ilmestynyt

Vuoden 2019 Kajastus on ilmestynyt ja se jaetaan lähipäivinä Ilvesjoella jokaiseen kotiin sekä myyntiin Kauppilan autohajottamon asiamiespostiin ja Jalasjärvellä Halpa-Halliin ja S-Marketiin. Lehteä voi myös ostaa Parturi-kampaamo Minna-Maariasta Ilvesjoelta sekä Irma Vuorenmäeltä Jalasjärven kirkonkylästä.
Kajatuksen teko alkaa

Nyt on taas aika laittaa Ilvesjoen joululehti Kajastus alulle. Tervetuloa sekä uudet että vanhat lehden teosta kiinnostuneet mukaan. Kaikille innokkaille löytyy hommia lehden teossa, eikä etukäteen tarvitse olla mitään erityistaitoja. Juttuja, juttuvinkkejä, kuvia ja perheuutisia ym. voi lähettää osoitteeseen kajastus.ilvesjoki@gmail.com...


Tienvarsien siivouskökkä pe 3.5.2019

Ilvesjoen tienvarsien siivouskökkä pe 3.5.2019. Lähtö Toimelasta klo 18, jolloin jaetaan alueet ja roskasäkit. Siivouksen jälkeen kyläyhdistys tarjoaa makkaraa ja Pramia juomaa. Tarkemmat tiedot Toimelassa lähdön yhteydessä. Tule mukaan ja pyydä kaveri kans!

« Edelliset 5