Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ajankohtaista

Tienvarsien siivouskökkä pe 3.5.2019

Ilvesjoen tienvarsien siivouskökkä pe 3.5.2019. Lähtö Toimelasta klo 18, jolloin jaetaan alueet ja roskasäkit. Siivouksen jälkeen kyläyhdistys tarjoaa makkaraa ja Pramia juomaa. Tarkemmat tiedot Toimelassa lähdön yhteydessä. Tule mukaan ja pyydä kaveri kans!
Latuverkon tilanne

Ladut Ilvesjoen ent. koululta Isovuoren kodalle ja siitä eteenkinpäin ovat nyt niin hyvässä kunnossa kuin käytettävissä olevilla latuvehkeillä saa tehtyä.  Reaaliaikaista tietoa latuverkosta myös Ilvesjoen osalta löytyy tästä linkistä: http://kartta.latutilanne.fi/ . Sieltä kartasta voi siis hakea oikean "pallukan" ja sitä klikkaama..


Kajastus 2018 on ilmestynyt

Vuoden 2018 Kajastus on nyt ilmestynyt. Sen voit omaksesi ostaa Jalasjärven kirkonkylässä Halpa-Hallista tai S-Marketista sekä Irma Vuorenmäeltä. Ilvesjoella lehteä myydään Kauppilan Autohajottamon asiamiespostissa sekä Parturi-kampaamo Minna-Maariassa. Lehden voi myös tilata kotiin postitettuna: joko kajastus.ilvesjoki@gmail.com tai p...


SYYSKOKOUS JA JUHLAKAHVIT

Ilvesjoen kyläyhdistys ry:n SYYSKOKOUS to 29.11.2018 klo 19.00 Toimelassa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Ei henkilövalintoja. Kokouksen jälkeen juhlitaan kakkukahvien merkeissä Ilvesjoen valokuituhankkeen menestymistä EU:n laajakaistakilpailussa. Ilvesjoki sijoittui kilpailussa jaetulle toiselle sijalle. Tervetuloa! Johtokunta..« Edelliset 5