Ilvesjoki

Tilaa asua ja harrastaa

Ilvesjoen kylä sijaitsee Jalasjärven lounaiskulmassa, Ilvesjoen varrella.

Kylässä on paljon eri alojen yrityksiä sekä maatalousyrityksiä.

Aktiivisesti toimivien yhdistysten kautta on mahdollista harrastaa esimerkiksi metsästystä tai vaikka näyttelemistä. 

Ilvesjoen teatteri Saappa Nähärä esittää syksyisin näytelmän ja Toimelan päivälliset ovat "maankuulut" herkullisesta ruuastaan. Lisää harrastajia toki otetaan mielellään mukaan kaikkeen toimintaan ja uudet ideat ovat tietenkin tervetulleita.

Ilvesjoen nuorisoseura ry

Ilvesjoen nuorisoseura ry:n toiminta on vapaaehtoista ja kehittävää toimintaa, johon voivat osallistua kaikki kyläläiset ikään katsomatta. Seura tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa eri asioita, osallistua ja kehittää itseänsä. Nuoret ovat seuran jatkuvuuden kannalta avainasemassa.

Ilvesjoen nuorisoseuran toiminta keskittyy seurantalo Toimelan markille. Toimela toimii eri tapahtumien järjestämispaikkana kuin myös seuran kerhojen kokoontumistilana. Toimela on kyläläisten yhteinen kokoontumispaikka, jota voi myös vuokrata omiin tilaisuuksiinsa.

Toimelassa järjestetään myös jokasyksyiset päivälliset. Ne tunnetaan lähipitäjissäkin herkullisesta pitoruoastaan.

Nuorisoseurassa muutama vuosi sitten uudelleen herännyt näytelmätoiminta on vireää ja näytelmiä onkin tullut joka syksy. Ilvesjoen teatteri SAAPPA NÄHÄRÄn esityksistä löydät tietoa linkin takaa.

Ilvesjoen nuorisoseura julkaisee joka vuosi joulun alla Kajastus-lehteä, joka kertoo vuoden mittaan Ilvesjoella tapahtuneista asioista.

Lisätietoja: Ilvesjoen nuorisoseura ry:n puheenjohtaja Tero Vuorenmäki p. 044 5837836.

Sähköposti: ilvesjoennuorisoseura (ÄT) gmail.com

Toimelan vuokraus: Liisa Tuomisto p. 040 843 2863, (06) 4572 024

Ilvesjoen_ns_Toimela_2016.jpg

Ilvesjoen nuorisoseurantalo Toimela.

Ilvesjoen Teatteri Saappa Nähärä

Ilvesjoki-Toimela_2012-aa.jpg

Toimela juhla-asussaan. Toimelan seinät saivat uuden värin kevään 2012 aikana ja muutakin remonttia siellä tehtiin viihtyisyyden parantamiseksi sekä erilaisten toimintojen helpottamiseksi. Kuva: Jarno Friimäki, 2012